IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLLARDA TIL O’RGANISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Azizova Durdona Avazbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqola davlatlararo xalqaro tillar, amalga oshirilgan ta'limning, insoniy rivojlanishning, va kompyuter texnologiyalari sohasidagi o'zgarishlarni tahlil qilishni maqsad qilgan tadqiqotning natijasi sifatida yozildi. Bu tadqiqotda, imkoni yoki cheklangan bollar o'rganishning yangi va zamonaviy usullari haqida ma'lumotlar olish va o'rganish jarayonini tahlil qilish uchun amaliyot tajribalari, texnologiyalarni qo'llash va xalqaro xalqaro ko'rishlarni ko'zda tutish jarayonlari izlanadi.