ШАҲРИСАБЗ ШАҲРИ МЕЪМОРИЙ ОБИДАЛАРИ ВА ШАҲАРСОЗЛИГИ ТАРИХИГА БИР НАЗАР - Аллаев Мурод; Поянов Ихтиёр; Узоқов Бегали; Жовлиев Сардорбек; Алимов Жасур (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада юртимизнинг қадимий ва навқирон шаҳарларидан бири Шаҳрисабз шаҳрининг тарихий меъморий ёдгорликлари, инфраструктура ва туристик салоҳияти ҳақида маълумот берилади.