BOSHLANG`ICH TA'LIMDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH MASALALARI YUZASIDAN METODIK TAVSIYA - Soliyeva Umidaxon Abdumuhtarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada umumta'lim maktablarida boshlang`ich ta'limda olib borilayotgan chora-tadbirlar, o`quvchilarni o`qitishda interfaol metodlardan foydalanish masalalari hamda fanlarni o`qitish bo`yicha tavsiyalar. Interfaol metodlardan namunalar bilan yoritilgan.