INNOVATSION RIVOJLANISH SHAROITIDA SANOAT KORXONALARIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN FAOLIYATGA TA’SIR QILUVCHI OMILLAR VA ULARNING MINTAQA IQTISODIYOTIGA TA’SIRI - Ma’mura Meliboyeva O’rinboy qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sanoat korxonalari faoliyatiga ta’sir ko‘rsatuvchi omillarning mintaqaviy xususiyatlari tahlil qilingan.