TASVIRIY SAN'AT JANRLARINI XUSUSIYATLARI. - Dadajonova Inoyatxon Qobil qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada tasviriy san’at turlari janrlari va xususiyatlari haqida yoritilgan.