KOMPYUTER TIZIMLARINING PROFILAKTIKASI VA XIZMAT KOʻRSATISH - Gulchehra Boʻronova Abdimoʻminovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kompyuterning apparatli vositalari, kompyuterning tarkibiy qismlari, kompyuter tizimlarining profilaktikasi va xizmat koʻrsatish, profilaktikaning oldini olish zaruriyati va profilaktika uchun zarur instrumentlar haqida batafsil bayon qilingan.