KICHIK YOSHDAGI BOLALARGA YA’NI O’QUVCHILARGA XORIJIY TILLARNI INTERFAOL USULARDA O’RGATISH METODIKASI - Madaminova Madinaxon Baxodirjon qizi; Zubaydova N.N. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola kichik yoshdagi o`quvchilarga chet tillarini o`rgatishning innavatsion usullari va qanday qilib turli murakkab atamalarni tushunib o`rganishning maslahatlari haqida.