ТЎҚИМАЧИЛИК КОРХОНАЛАРИДА МАРКЕТИНГ ХИЗМАТИНИ ЭКСПОРТ ИМКОНИЯТЛАРИГА ТАЪСИРИ - K.Х. Саидова (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада тўқимачилик корхоналарида маркетинг хизматини экспорт имкониятларига таъсири ва тўқимачилик саноати корхоналарини модернизация қилиш ва қайтадан реконструкциялаш учун чет эл инвестицияларини жалб қилиш бу орқали корхоналарга янги замонавий дастгоҳларни ўрнатишнинг назарий асослари ёритиб берилган.