MAXRAJLI KASRLARNI QO'SHISH VA AYIRISH: ASOSIY TARTIBLAR VA AMALIYOT - Qandaxarov Akbar Ashurovich; Qandaxarova Madina O’ktam qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolani boshlashda, maxrajli kasrlarni qo'shish va ayirishning asosiy sabablari va ularning matematik hisoblashda qanday muhim ahamiyatga ega bo'lishi haqida so'zlash muhim. Bu maxrajlar, keskin sonli, nisbiy sonli yoki nuqta sifati bilan ifodalangan bo'lishi mumkin.