SUV TEJAMKOR SUG‘ORISH TEXNOLOGIYALARI - Xonaliyev Elbek G`oyibnazar òģli; O`ralov Shoxjaxon O`'ral o'g'li; Dusmaxmatov Samariddin Sadriddin o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola Qishloq xo‘jaligi suv bilan ta’minlashda yangi suvni tejaydigan sug‘orish texnologiyalarini qo‘llashning ekspulatatsiya ko‘rsatkichlarini taxlil qilish.