MUHAMMAD YUSUF IJODINING BADIIY TAHLILI - Umirova Mohinur Mirzo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Muallif ushbu maqolada Oʻzbekiston xalq shoiri Muhammad Yusufning ijodini badiiy jihatdan tahlil qiladi .