OSHPAZLIK KASBI SIRLARI, TARIXI VA ZAMONAVIY RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Nishonova Karima (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada oshpazlik kasbi, tarixi, rivojlanishi, taomlar, restoranlar vujudga kelish asoslari, kasb mashaqqatlari va rivoji xususidagi fikrlar yotitilgan.