БУЗОҚЛАР АНЕМИЯСИНИНГ АСОСИЙ ТУРЛАРИ, САБАБЛАРИ ВА ПАТОГЕНЕЗИ - Ш.А.Ботирова (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада жадал технологиялар асосида ривожланаётган чорвачилик фермер хўжаликлари шароитида парваришланаётган бузоқларда анемия касаллигининг асосий турлари, сабаблари, характерли клиник белгилари ва патогенези баён қилинган.