TRANSFORMATORLARNING TUZILISHI, TURLARI, HAMDA ISHLASH REJIMLARI - Abduhalilov Dostonbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Transformatorlarning tuzilishi,turlari,ishlash rejimlari,vazifalari,asosiy tarkibiy qismlari,transformatorlarning ishlab chiqarish tamoyillari hamda transformator - kuchlanish, oqim va empedansni o'zgartirish uchun elektromagnit o'zaro indüktans ishlatadigan qurilma ekanligi haqida ma'lumotlar berilgan.