YETUKLIK DAVRI INQIROZLARI - Munisa Ibaydayeva; Jolmirza Duysenbayev; Guldana Ataniyazova; Begzod Oʻrazimbetov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada yetuklik davrining xususiyatlari,inqirozlari hamda inqiroz davrida shaxs psixologiyasida kuzatiladigan oʻzgarishlar haqida soʻz boradi.