GULNING TUZILISHI, QISMLARI VA TURLARI - Nazira Abduxalilova Rasuljon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolani yozishimizdan maqsadimiz shuki, gulning barcha tarkibiy qismlari hamda tuzilishi bilan tanishib chiqish. Uning qismlariga: gultojbarg, gulo’rni, changchi, urug’chi kirishi barchamizga ma’lum va yanada tekshirib chiqamiz.