IJTIMOIY PEDAGOGNING OILA BILAN ISH YURITISHI SHAKLLARI - Teshabayeva Zamira Sobirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada shaxsning shakllanishi, jamiyatga moslashishida ijtimoiy pedagogning roli, oila bilan ish yuritishi shakllari hamda funksiyalari haqida bayon etilgan. Ta`riflab o`tilgan tafsiflar maktabgacha ta`lim tashkiloti tarbiyachi pedagoglarining tarbiyalanuvchilarning oilalari bilan hamkorlik aloqalarini o'rnatish faoliyati tajribalarini o`rganish tufayli yoritildi.