O‘QUV-TARBIYA JARAYONIDA XALQ O‘YINLARI ORQALI SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISH - Erkaboyev Oybek Muxammadjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada xalq o‘yinlari o‘quv-tarbiya jarayonida sog‘lom turmush tarzini shakllantirishning muhim omili sifatida tadqiq etilgan bo‘lib, uning samarali usul va vositalari tahlil qilingan, shuningdek, darslik hamda adabiyotlarga kiritilmagan, ammo hozirda Farg‘ona viloyatida o‘ynaladigan o‘yinlar mashg‘ulotlarga tadbiq qilish uchun tavsiya qilingan.