YOSHLAR TARBIYASIDA JAHON TAJRIBASINING AHAMIYATI - Erkaboyev Oybek Muxammadjonovich; Yoqubov Jamshid G‘ulomjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Jahonda hozirgi fan va texnologiya, globalizm toboro rivojlanayotgan bir paytda yoshlar tarbiyasi axborot texnikasining bir qismiga aylanib qolmoqda. Aynan yoshlar tarbiyasiga ta’sir qilayotgan jahonning ilg’or tamaddunlarini biz tahlil qilishga va o’z fikr mulohazalarimiz bilan asoslashga harakat qildik.