KICHIK YOSHDAGI BOLALARGA (O'QUVCHILARGA) XORIJIY TILLARNI INTERFAOL USULLARDA O'RGATISH METODIKASI - Po'latova Zulayho Qobil qizi; Zubaydova N.N (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bugungi kunda ko'pgina insonlarda o'z ona tilini bilishdan tashqari boshqa bir nechta xorijiy tillarni bilish ham kerak bo'lmoqda. Tadqiqotlar natijasiga ko'ra, chet tillarini o'rganish jarayonini erta boshlash samaraliroq ekanligi aniqlanmoqda. Shu jumladan, O'zbekistonda ham bu masalaga katta e'tibor qaratilmoqda. Xususan, ingliz tilini o'rgatishda interfaol usullardan foydalanish samaraliroq hisoblanadi.