MAKTAB DARSLIKLARIDA MORFOLOGIYA BO’LIMINI O’QITISH METODIKASI - Sharofat Abdiyeva Abduxalil qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab o’quvchilariga ona tili darsligida berilgan morfologiya bo’limini qanday qilib o’tish kerakligi, shu mavzuga doir turli xil metodlar va ularni dars davomida qo’llash texnikalari haqida fikr yuritiladi.