TA’LIM BOSHQARUVIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI RIVOJLANTIRISH USULLARINING TA’SIRCHANLIGI - Noila Inomova Saidjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola ta'limni boshqarish sohasida innovatsion texnologiyalarni rivojlantirish usullarining samaradorligini o'rganadi. U hozirgi landshaftni tushunish uchun adabiyotlarni to'liq tahlil qiladi va keyin qo'llaniladigan turli usullarni o'rganadi. Natijalar bo'limida ushbu usullarning ta'siri bo'yicha topilmalar keltirilgan, so'ngra har tomonlama muhokama, xulosalar va kelajakda amalga oshirish bo'yicha takliflar keltirilgan.