UZATUVCHI VA О‘ROVCHI QURILMALI TEXNOLOGIK OBYEKTNING DINAMIK REJIMINI TADQIQ QILISH - Z.E.Iskandarov; T.H.Avezov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Maqolada uzatuvchi va о‘rovchi qurilmali texnologik obyektning dinamik rejimi tadqiq qilindi, hamda ishqalanish yo`qotish va qarshilik momenti oʻzgarib borishi algoritmini aniqlashga bogʻliq boʻlgan boshqarish sistemasi taklif etildi.