AUTOCAD DASTURINING UCH O'LCHAMLI LOYIHALASH IMKONIYATLARI. - Jumayeva Sevara Tohir qizi. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. AutoCAD, etakchi kompyuter yordamida loyihalash (SAPR) dasturi zamonaviy dizayn sanoatining talablarini qondirish uchun sezilarli darajada rivojlandi. Ushbu maqola AutoCAD-ning uch o'lchovli (3D) dizayn imkoniyatlarini o'rganadi, uning xususiyatlari, afzalliklari va turli sohalardagi ilovalarini ta'kidlaydi. Tadqiqot kirish bo'limi, adabiyotlarni tahlil qilish, qo'llanilgan usullar, olingan natijalar, topilmalarni muhokama qilish orqali tuzilgan va foydalanuvchilar uchun tushuncha va takliflar bilan yakunlanadi.