DRAMATIK ASARLAR USTIDA ISHLASH YO‘LLARI - Umida Mirzaraimova Raimjonovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada dramatik asarlarni adabiyotdagi o’rni, ularda qo’llaniladigan so’zlar o’quvchiga yetkazib berish mahorati haqida so’z borilgan. Maqolada Sh.Boshbekov asarlari ayniqsa “Temir xotin” asari misolida dramatic janr yoritib berilgan.