ҚОРАМОЛЛАРДА САЛПИНГИТНИНГ ЎТКИР ВА СУРУНКАЛИ КЕЧИШИ - Avezimbetov Sh.D.; Baltabayev A.; Ergashaliyev O. (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Салпингит ветеринарияда ташхис қўйилиши қийин бўлган касалликлар рўйхатига киради. Ушбу мақолада Салпингит касалликни келиб чиқиши, ривожланиши ва ундаги патологик ўзгаришлар баён қилинган. Бундан ташқари касалликнинг ўткир ва сурункали кечиши ва унда бўладиган патологоанотомик ўзгаришлар атрофлича баён қилинган.