ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ МЕТОДИК КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА МОБИЛ ТЕХНОЛОГИЯ ИЛОВАЛАРНИ ЯРАТИШ УСУЛЛАРИ - X.T. Meнгатова; Мухторов С.Ш. (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: Ушбу илмий маколада таълим жараёнида талабаларнинг методик компетентлигини ривожлантиришнинг ўзига хос хусусиятлари, техник кадрларнинг методик компетенцияларни шакллантириш ва битирувчиларни профиссионал фаолиятга тайёрлашни такомиллаштиришнинг мобил иловаларда илмий асосланган тизимини яратиш борасида олиб бориаётган тадқиқотлар хакида ёритилган