O’QUVCHILARNING MATEMATIK QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Mamatova Sevar Razzoqovna; Razzaqov Javlonbek Elmurod oʻgʻli (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada o'quvchilarning matematik qobiliyatlarini rivojlantirish, o'quvchilar tomonidan matematik bilimlarni mustaqil egallash ko'nikmalarini shakllantirish, aqliy mehnat madaniyatini egallash, maqsadli shaxsni tarbiyalash masalalari ko'rib chiqiladi.