ЯНГИ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ЖОРИЙ ҚИЛГАН ХОЛДА ҚУРИЛИШ МАТЕРИАЛЛАРИ ВА БУЮМЛАРИ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ САМАРАЛИ УСУЛЛАРИ - Aхмедов Исломбек; Мухитдинов Музаффар Бахтиёрович; Умаров Исроил (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Мақолада "Қурилиш материаллари ва буюмлари" фанини ўқитишда қўлланилиши мумкин бўлган ўқитишга педагогик ёндашув усуллари муҳокама қилинади. Мақолада қуйидаги усуллардан фойдаланишни таклиф қилинади: «Венн диаграммаси», «Кубик стратегияси», «Синквейн» ва кичик гурухларда ишлаш интерфаол усулларини қўллаб, мавзунинг мазмуни ва моҳияти очиб берилган.