ЖИСМОНИЙ ШАХСЛАРНИ ПРОГРЕССИВ СТАВКАДА СОЛИҚҚА ТОРТИШНИ МОДЕЛЛАШТИРИШ - У.Р.Махамбетова; Г.Абдуалиева (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация: Мақолада жисмоний шахсларни прогрессив ставкада солиққа тортиш ва танлаш масаласи келтирилган.