MATEMATIKA DARSLARIDA AMALIY ISHLAR VA ULARNI TASHKIL ETISH METODIKASI - Xakimova Nargizaxon Baxodirovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Maqolada matematika darslarida amaliy ishlarning ahamiyatini o'rganildi va samarali metodologiyasi haqida tushuncha berildi. Amaliy ishlarni matematika darslariga qo'shishning turli usullarini taqdim etadi, potentsial natijalarni tahlil qiladi va amaliy ishlarni muvaffaqiyatli amalga oshirish bo'yicha takliflar beradi.