TENZOMETRIK DATCHIKLARNING TURLARI VA ISHLASH PRINSIPI - Maxkmov Xusniddin Bobojon o‘g‘li; Maxkamova Munisa Erkinjon qizi; Turdiboyeva Mavluda Ravshan qizi; Raximberdiyeva Zilolaxon Odiljon qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tenzometrik datchiklarning turlari, ishlash prinsipi, qo‘llanilish sohalari, fizik parametrlari va ulanish usullari ko‘rib chiqildi.