DAVLAT VA JAMIYAT BOSHQARUVIDA HUQUQBUZARLIKLAR PRAFILAKTIKASINING AHAMIYATI - Do’lashev Fayozbek Ubaydulla o’g’li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada jamiyat boshqaruvida huquqbuzarliklarni profilaktika etish masalalari sharhi keltriladi hamda huquqiy tahlil olib boriladi.