AHOLI SALOMATLIGI VA SOG’LOM TURMUSH TARZI – IJTIMOIY DAVLAT BELGISI - Usarov Husniddin (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada aholi salomatligi va sog’lom turmush tarziga oid qonun, normalar tahlili keltirilgan.