ЎТКИР ГАСТРИТ ВА СУРУНКАЛИ ГАСТРИТ ЭТИОПАТОГЕНЕЗИ ВА ДАВОЛАШ - Юсупов Шахбоз Баходирович (Journal of new century innovations, 2024)
Aннотация: Ушбу маколада уткир ва сурункали гастрит касаллиги этиопатогенези клиникаси ташхис куйиш ва даво муолажаларини вактида бошлаш ва беморларнинг келажакдаги хаёт сифатини яхшилаш хакида фикр юритилади .