BOSHLANG‘ICH SINFLARDA SINFDAN TASHQARI O‘QISH DARSLARIDA MUSTAQILLIK DAVRI BOLALAR ADABIYOTIDAN FOYDALANISHNING METODIK JIHATLARI - Otanazarova Mohirahon Hamidbekovna (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada bolalar adabiyotiing shakllanishi, mustaqillik davri bolalar adabiyoti hamda boshlang‘ich sinflarda sinfdan tashqari o‘qish darslarida mustaqillik davri bolalar adabiyotidan foydalanishning metodik jihatlari haqida ma'lumotlar keltirilgan.