O’ZBEKISTONDA CHET TILLARI TA’LIMINI TAKOMILLASHTIRISH BO’YICHA AMALGA OSHIRILGAN ISLOHOTLAR - Baxromova Irodaxon Bobirxon qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatasiya: Ushbu maqolada O’zbekistonda amalga oshirilgan chet til siyosati haqida qisqacha ma’lumot berilgan bo’lib, islohotlar va ularning bayoni yoritilgan. Islohotlarda belgilangan cora tadbirlarning amaliyotga qay darajada tadbig’ etilgani hamda ijrosi bo’yicha ham tahlillar kiritilgan.