O‘G‘UZ LAHJASIDA POLISEMIYA HODISASINING TASNIFI - Sa’dullayeva Mohira Sobirovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shevalarga umumiy tasnif berilib, ularning bugungi kundagi ahamiyati haqida fikr bildirilgan. Shuningdek, polisemiya tushunchasi uning o‘g‘uz lahjasida qanday shaklda kelishi haqida nazariy ma’lumotlar keltirilib, misollar orqali yoritilgan.