YANGI O’ZBEKISTONDA XALQARO BAG’RIKENGLIK TAMOYILI - Inomjonov Husniddin Islomjonovich (Journal of new century innovations, 2024)
Ilmiy maqolada xalqimizning qadimiy qadriyatlaridan bo’lgan millatlar o’rtasidagi totuvlik va bag’rikenglikni mustahkamlash uchun so’nggi yillarda berilayotgan e’tibor, amalga oshirilayotgan ishlar hamda xalqaro darajada yurtboshimiz tomonidan ilgari surilgan tashabbus haqida.