MAMLAKATIMIZ XAVFSIZLIGI VA MUDOFAA SALOHIYATINI KUCHAYTIRISH, HARBIY XIZMACHILARNING OILASIGA BERILADIGAN IMTIYOZLAR HAQIDA - M.J.Karamov (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Davlatning mudofaa qobiliyatini yanada mustahkamlash, Qurolli Kuchlarning jangovar shayligini, uning imkoniyatlari va qobiliyatini kuchaytirish, Qurolli Kuchlar harbiy xizmatchilarini ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash va ularga ko‘rsatilayotgan tibbiy ta’minot sifatini yanada oshirish haqidagi chora va maqsadlarni o’rganib chiqish va yosh avlodga yetkizish