MAVSUMIY KASALLIKLARNING DIFFERENSIAL DIAGNOSTIKASI - Dildora Daminova Erkin Qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada bolalar orasida uchraydigan keng tarqalgan kasalliklardan biri bo’lgan qizamiq kasalligi, yuqush yo’llari, kasallikni davolash hamda oldini olish yo’llari haqida ma’lumotlar berilgan.