IONLASHTIRUVCHI NURLANISHNING BIOLOGIK OB’YEKTLAR BILAN O‘ZARO TA‘SIRI - Volida Rahimova Karim qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Ionlashtiruvchi nurlanishning biologik ob'yektlar,fermentlar,nuklеin kislotalar,oqsillar,lipidlar hamda odam organizmiga ta'siri haqida ma'lumotlar berilgan.