ABDURAUF FITRATNING "ABULFAYZXON" DRAMASINING O’ZIGA XOS BADIIY TAHLILI - Eliyeva Zuhra G'iyosiddin qizi.; Usarova Laylo (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola betakror adib bo'lgan Abdurauf Fitratning "Abulfayzxon" dramasi buyicha yetarlicha yoritilgan.