TEXNOLOGIK JARAYONLARNI AVTOMATLASHTIRISH - Raximova Ixlas Raxmatovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola avtomatlashtirishning texnologik jarayonlarga transformatsion ta'sirini o'rganadi, robototexnika va sun'iy intellekt kabi zamonaviy texnologiyalarning integratsiyasini o'rganadi. Tadqiqot avtomatlashtirish bo'yicha adabiyotlarni tahlil qilish, jarayonlarni avtomatlashtirishda qo'llaniladigan turli usullarni taqdim etish, turli sohalarda ko'rilgan natijalarni namoyish etish va ushbu sohadagi kelajakdagi yutuqlar uchun natijalar, xulosalar va takliflarni muhokama qilishga qaratilgan.