RIVOJLANTIRUVCHI MARKAZLARDA TA’LIMIY TARBIYAVIY JARAYONNI OLIB BORISHGA KREATIV YONDASHUV - Pirnazarova Rayxon Oripovna; Jamolova Gulixayo Isroilovna; Pirnazarova Yulduz Zokirovna; Rajabova Feruza Raximovna (Journal of new century innovations, 2022)
Maktabgacha yoshdagi bolalar uchun oʼyinlar juda katta ahamiyatga ega: ular uchun oʼyin - bu oʼqish, ular uchun oʼyin – bu mehnat, ular uchun oʼyin bu jiddiy tarbiya shaklidir.