INGLIZ TILIDAN O’ZBEK TILIGA TARJIMADA LISONIY KOMPRESSIYASINING TADQIQI - Usmanjonova Mahliyo Zokirjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, ingliz tilidan o'zbek tiliga tarjimada lisoniy kompressiyaning tadqiqi va compressor asosi hisoblangan tarjimonlik haqida keng tushunchalar yortilgan.