O`QUVCHILARNI O‘QISH SAVODXONLIGIDA KREATIV FIKRLASH QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH - Shakarova Xamida Dilmuratovna; Otajonova Sharofat Rahimjonovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada PISA haqida umumiy tushuncha, PISA dasturuning oʻquvchilar hayotidagi roli, mavzularga kreativ yondoshuv, vizual oʻquv materiallari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Oʻquvchilarning kreativ fikrlashiga ta’sir etuvchi omillar, o’quvchilarning kreativ fikrlash qobiliyatini shakllantirishda Xalqaro PISA dasturining ahamiyati tahlil qilindi.