O‘QUVCHILARDA INTELLEKTUAL QOBILIYATNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (texnologiya fani misolida) - Malika Sadikovna Kamalova (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Maqolada texnologiya fanida innovatsion texnologiyani shakllantirish, undan samarali foydalanish orqali ta’lim sifatini oshirishning zamonaviy shakl va usullarini aniqlash yo‘llari ko‘rib chiqilgan hamda amaliy ahamiyati ko‘rsatilgan.