O’QUVCHILARNING FUTBOL BO’YICHA TEXNIK-TAKTIK TAYYORGARLIK TOMONLARINI O’RGANISH MUAMMOLARI - Muratov Muzaffar Shermamatovich; Turayev Muxammadxon Aybxonovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada futbol sport turini yanada takomillashtirish masalalari va o’quvchilarning futbol bo’yicha texnik tayyorgarlik tomonlarini o’rganish muammolari va bunga yechimlar qayd etilgan. Bundan tashqari, futbolchilarning mashg’ulot jarayonlari va vazifalari haqida ham ta’kidlangan