ELEKTRON POSHTADA AXBOROTLARNI HIMOYALASH - Farmonov Vohidjon Abdurazzoqovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektron poshtada axborotlarni himoyalash haqida ma'lumot berilgan.